Stokbrood wit | 11:00 – 17:00
- Warme Brie met honing en balsamico dressing
- Warme gehaktbal uit eigen keuken
- Warme gegrilde beenham met mosterd van Adriaan
- Rommedoe met roggebrood en Limburgse stroop
- Oude Kaas met Limburgse stroop
- Ardenner paté met mongaskische uitjes
- Livarsjink – rauwe ham
- Gezond
Brood | 11:00 – 17:00
- Tosti – ham en kaas
- Twee rundvleeskroketten van de Bourgondiër met brood
- Boerenlunch – broodmandje met diverse beleg en een kleine goulash- of tomatensoep
Soepen uit eigen keuken | tot 20:30 indien mogelijk
- Gegratineerde uiensoep
- Goulashsoep
- Tomatensoep
Onze plankjes | 11:00 – 22:00
- Vleesplankje – paté, huidvlees, gehakt, en Livarsjink
- Kaasplankje – 4 verschillende soorten kazen
- Plankje “‘t Pothuiske” – combinatie vlees- en kaasplank
Salades | tot 20:30 indien mogelijk
- Salade lardon met grotchampignons
- Salade Val-Dieu
Warme gerechten | tot 20:30 indien mogelijk
Gerechten worden geserveerd met diverse broodsoorten.
- Chili con carne
- Mosselen met prei en selderij in een Pernodsaus
- Saté van varkenshaas ‘á la Pothuiske’
- Maastrichts zuurvlees
- Konijn met zwarte pruimen
Borrelhapjes | 11:00 – 23:00
- Portie olijven
- Portie belegen Hollandse kaas
- Portie bitterballen – 8 stuks
- Portie kaas grove mosterdbitterballen – 8 stuks
- Vegetarische loempia’s – 8 stuks
- Oriëntaalse garnalen – 8 stuks
- Bittergarnituur (warm) – 8 of 16 stuks
- Borrelgarnituur (koud)
- Bal gehakt met mosterd
- Peperworst
- Calamaris