Grote flessen

Kan alleen, Mag met twee


Saison


Inhoud: 75cl
Alcohol: 6,5%

De Saison is een bier van hoge gisting, met nagisting op fles, en heeft een warme goudblonde kleur. Het bier heeft een aromatisch en genuanceerd karakter en een bittere afdronk. Een echte klassieker.


Val Dieu Grand Cru


Inhoud: 75cl
Alcohol: 10,5%

Dit speciaal donker bier heeft een mooie diep bruine kleur en heeft een geursensatie van chocolade en port. Daardoor is de kruidige smaak zeer uniek


Cuvée van de Keizer – Rood

Cuvée van de Keizer - Rood

Inhoud: 75cl
Alcohol: 10%

Zijn goudblonde kleur, zijn hoog alcoholgehalte en zijn volle en even- wichtige smaak maken dit bier tot een bron van vitaliteit en kracht die een veeleisende bierproever feestelijk zal bekoren. Feesten en vieren zoals enkele eeuwen terug aan het Mechels keizerlijk hof, daar brengen we respect voor op.

Na 10 jaar ‘Cuvée van de Keizer Blauw’ vonden we het tijd om dit te vieren met dit niet-alledaags zwaar, blond bier. Kenners kunnen het vergelijken met het vroegere Gouden Carolus Easter Beer. Het bevat meerdere soorten mout en tijdens het brouwen worden 3 kruiden toegevoegd.


IJsbock Gulpener

34227-gulpener-ijsbock-fles

Inhoud 75cl
Alcohol 10,3%

Gulpener IJsbock is een intens, krachtig bier met zoete tonen. Het bier dankt zijn naam aan de brouwtechniek waarbij het brouwsel, na vergisting, wordt gekoeld tot -20 graden Celsius. Hierdoor bevriest een deel van het water en worden de alcohol en aroma componenten geconserveerd.