Proef- en Hapkaart

Stokbroodjes

  • Specialiteiten uit eigen keuken: Gehaktbal (warm) met uien jus,en Stokbroodje gezond (echt gezond)
  • Oude kaas, Brie warm met honing, Geitenkaas, Rommedoe (Limburgse kaas, lekker echt lekker), Limburgse boerenham, Boeren paté, Tonijn salade.
  • Tosti Speciaal – Echt speciaal en aangekleed met rouwkost

(De rauwkost is voorzien van eigen gemaakte mosterd dressing.)

Soepen

  • ONZE Uiensoep  –  Onze meest bekende soep
  • Er zijn altijd drie eigen gemaakte soepen aanwezig.

Plankjes

Zeer geschikt voor een romantisch tafeltje voor twee.

  • Limburgs vleesplankje  –  stumpke, huidvleis, gehakt en boerenham
  • Kaasplankje  –  chimay, herve, valdieu en geitenkaas
  • Plankje “‘t Pothuiske” – stumpke, boerenham, chimay en rommedoe
  • Abdijplankje  –  ham, paté en twee kaasjes uit een abdij

Koude specialliteiten

  • Salade met gegratineerde geitenkaas – met honing en provençaalse kruiden in spekrol
  • Salade gerookte zalm.
  • Salade eendenborstfilet met framboosdressing.
  • Picnic lunch compleet – 4 halve rogge (met verschillend beleg met klein goulash of tomaten soep)

Warme gerechten

          • Kalkoenfilet gevuld met gorgonzola.
          • Spahetti met zeevruchten in een lichte citroen jus.
          • Mosselen met prei en selderij in een Pernod saus.
          • Sate van varkenshaas a la Pothuiske
          • Vegetarisch gerecht – vraag er naar

 

(De rauwkost is voorzien van eigen gemaakte mosterd dressing.)

Knabbel bij de babbel

    • Portie olijven
    • Portie belegen Hollandse kaas
    • Portie bitterballen
    • Vegetarische loempia’s
    • Oriëntaalse garnalen
    • Bittergarnituur  –  warm
    • Borrelgarnituur  –  koud