Proef- en Hapkaart

Stokbrood wit | 11:00 – 17:00

  • Warme Brie met honing en balsamico dressing
  • Warme gehaktbal uit eigen keuken
  • Warme gegrilde beenham met mosterd van Adriaan
  • Rommedoe met roggebrood en Limburgse stroop
  • Oude Kaas met Limburgse stroop
  • Ardenner paté met mongaskische uitjes
  • Livarsjink – rauwe ham
  • Gezond


Brood | 11:00 – 17:00

  • Tosti – ham en kaas
  • Twee rundvleeskroketten van de Bourgondiër met brood
  • Boerenlunch – broodmandje met diverse beleg en een kleine goulash- of tomatensoep


Soepen uit eigen keuken | tot 20:30 indien mogelijk

  • Gegratineerde uiensoep
  • Goulashsoep
  • Tomatensoep


Onze plankjes | 11:00 – 22:00

  • Vleesplankje  –  paté, huidvlees, gehakt, en Livarsjink
  • Kaasplankje  –  4 verschillende soorten kazen
  • Plankje “‘t Pothuiske” – combinatie vlees- en kaasplank


Salades | tot 20:30 indien mogelijk

  • Salade lardon met grotchampignons
  • Salade Val-Dieu


Warme gerechten | tot 20:30 indien mogelijk

Gerechten worden geserveerd met diverse broodsoorten.

  • Chili con carne
  • Mosselen met prei en selderij in een Pernodsaus
  • Saté van varkenshaas ‘á la Pothuiske’
  • Maastrichts zuurvlees
  • Konijn met zwarte pruimen


Borrelhapjes | 11:00 – 23:00

  • Portie olijven
  • Portie belegen Hollandse kaas
  • Portie bitterballen – 8 stuks
  • Portie kaas grove mosterdbitterballen – 8 stuks
  • Vegetarische loempia’s – 8 stuks
  • Oriëntaalse garnalen – 8 stuks
  • Bittergarnituur (warm) – 8 of 16 stuks
  • Borrelgarnituur (koud)
  • Bal gehakt met mosterd
  • Peperworst
  • Calamaris